Chocolate Chip Cookies

Ingrediente:

  • 110 gr unt
  • 130 gr zahăr brun
  • 65 gr zahăr tos
  • 1 ou
  • 210 gr făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • esență de vanilie
  • 200 gr ciocolată (%ridicat de cacao)

Mod de preparare:

Într-un recipient, mixăm untul cu zahărul brun și zahărul tos*.  Adăugăm oul, esența de vanilie, iar apoi făina și praful de copt cernute printr-o sită.

Ciocolata o tocăm mărunt cu cuțitul și o adăugăm în compoziția formată anterior. Lăsăm la rece timp de 20 de minute.

 

Cu ajutorul unei linguri dozatoare, sau în cazul în care nu aveți, cu o lingură normală luați din compoziție, formați bile de mărime medie și le puneți pe o tavă cu hârtie de copt.

Se coc timp de aproximativ 10 minute la 190 ° C.

*FOARTE IMPORTANT: în cazul în care doriți să reduceți cantitatea de zahăr, să renunțați la zahărul tos, deoarece zahărul brun, pe lângă îndulcitor, dă culoare fursecurilor.

Publicat de Aura în bucătărie

Aura în bucătărie

Un gând despre „Chocolate Chip Cookies

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: