Raffaello

Ingrediente:

  • 200 gr lapte praf
  • 200 gr zahăr pudră
  • 200 gr nucă de cocos
  • 200 gr unt
  • o linguriță esență de vanilie

Opțional:

  • caju, fistic, migdale, alune, nuci, rahat, stafide, etc.

Decor:

  • nucă de cocos

Mod de preparare:

  Se amestecă toate ingredientele. Este foarte important ca untul să fie la temperatura camerei! 

   Cu ajutorul unei linguri dozatoare, sau în cazul în care nu aveți puteți utiliza o lingură normală, luați compoziție. O aplatizați în palmă, puneți orice ingredient de la opțional și formați biluțe pe care mai apoi le dați prin nucă de cocos. Se păstrează puțin timp, aprox. o oră, la rece, astfel încât să se întărească untul.

  Sunt delicioase! Vi le recomand cu mare drag!

Publicat de Aura în bucătărie

Aura în bucătărie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: