Praline din miez de nucă

    Miezul de nucă l-am obținut  în momentul în care am separat de el laptele de nuci. Poți să vezi rețeta pentru laptele de nuci aici.

   Ingrediente:

  • miezul de nucă rămas (după obținerea laptelui de nucă)
  • 50 g lapte praf
  • 50 g nucă de cocos
  • 100 g biscuiți
  • 2 linguri dulceață (aici după preferințe)
  • 50 g stafide hidratate în 15 ml esență de rom/vanilie
  • 1/2 pachet de unt

Decor:

  • nucă de cocos

Mod de preparare:

 Toate ingredientele le amestecăm foarte bine! Este de preferat ca untul să fie topit, iar stafidele să stea la hidratat 30 minute înainte de a începe desertul.

 Cu ajutorul unei linguri dozatoare, sau dacă nu aveți atunci puteți folosi o lingură normală, luați din compoziție și formați biluțe pe care le dați prin nucă de cocos.

  Simplu, rapid, delicios!♥

 

Publicat de Aura în bucătărie

Aura în bucătărie

Un gând despre „Praline din miez de nucă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: