Pișcoturi

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 70 gr zahăr
  • 35 gr amidon alimentar
  • 35 gr făină
  • 2 gr sare
  • zahăr pudră

Mod de preparare:

🌸 Separăm albușurile de gălbenușuri. Mixăm albușurile cu sarea până devine o spumă densă. Adăugăm în 3 etape zahărul și continuăm mixarea.

🌸 Se adaugă cele trei gălbenușuri și se continuă mixarea.

🌸 Se adaugă treptat amidonul și se amestecă cu o spatulă, mișcările fiind de jos în sus. După ce am adăugăm amidonul, procedăm la fel și cu făina.

🌸 Punem compoziția într-un poș cu dui (cu diametrul de 8 mm). Pe hârtia de copt, formăm pișcoturile.

🌸 Se cerne zahăr pudră peste pișcoturi în două etape la un interval de 5 minute. Când am pudrat a doua oară, se bagă la cuptor la 200°C timp de 7-8 minute.

🌸 Se lasă să se răcească complet, iar apoi se pot lua.

🌸 Compoziția este pentru aproximativ 30 de bucăți.

Publicat de Aura în bucătărie

Aura în bucătărie

Un gând despre „Pișcoturi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: