
Ingrediente:
- 300 gr ciocolată cu min. 50 % cacao
- 250 gr unt
- 350 gr zahăr
- 3 ouă
- 10 ml esență de vanilie
- 130 gr faină
- 100 ml sos de caramel sărat (vezi rețeta aici )
Mod de preparare:
- Ciocolata și untul le punem la topit bain-marie, până când acestea se vor topi în întregime. Se amestecă ocazional.
- Se ia de pe foc și se adaugă zahărul și esența de vanilie. Se amestecă energic cu un tel.
- Când compoziția s-a mai răcit, se adaugă ouăle și se mixează până devine densă.
- Se adaugă făina și se încorporează. Veți obține un aluat foarte ciocolătos.
- Adăugăm compoziția în tavă (20*30cm), iar deasupra punem sos de caramel (vezi rețeta aici ), pe care îl încorporăm ușor cu aluatul de brownie.
- Se pune la cuptor la 190° timp de circa 40 minute.
- După ce s-a copt, se lasă să se răcească foarte bine!
Interesant! Succes in continuare cu blogul! Te astept si pe blogul meu cu un comentariu la retete 🙂
ApreciazăApreciază