Salată vegană de ciuperci

Pentru salată de ciuperci cu maioneză vegană, ai nevoie de:

◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇

◇500 g ciuperci

◇2-3 căței de usturoi

◇1/2 ceapă

◇sare/piper după gust

◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇

Ciupercile se curăță și se fierb 10-15 min cu un strop de sare. Se spală bine, apoi se pun într-un blender împreună cu usturoiul și ceapa. Se adaugă maioneza (vezi rețeta aici), iar apoi sare și piper după gust.

Publicitate

Publicat de Aura în bucătărie

Aura în bucătărie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: